Canna

Verdenskendte Canna Produkter

Canna er en kæmpe verdens producent af næringsstoffer og vækstmedier til dyrkning af planter. Lige siden grundlæggelsen i begyndelsen af ​​90’erne er alle deres produkter videnskabeligt testet først, før de sættes på markedet. det har den komplette produktionskæde i egne hænder. Fra udvikling til forskning, via marketing og salg til den unikke miljøvenlige produktionslinje. Den har også sin egen logistikafdeling og selvfølgelig et laboratorium. Lidenskaben for planter er vist i Cannas kvalitetsprodukter.

Kvalitet beviser sig selv


Canna blev tildelt førstepræmien for sine revolutionerende planteprodukter på en prestigefyldt årlig udstilling i Holland for hydroponiske og potteblandere. Dette satte ligesom barren for andre producenter af plantegødning. Canna er de hollandske eksperter og internationalt anerkendt verdensomspændende ledere inden for intelligente planteteknologier til dyrkning af dine yndlingsplanter i kopi, hydroponics og pottemix.

Et Hvert Canna produkt er kærligt skabt for at give dig de bedste udbytter, der er mulige, når du bruger et bestemt vækstmedium eller en bestemt dyrknings metode.
At være beskeden er en sætning, der bare synes at være lavet for Canna. Det faktum, at professionelle producenter i fjorten lande sværger ved prodktet, og at produkterne udbydes i mere end 95% af gro butikkerne, forekommer det som et tilstrækkeligt bevis på, at deres filosofi bærer frugt. 

Verdenskendte Canna Produkter

For Canna er forskning også af afgørende betydning. Dette har trods alt betydelige konsekvenser for slutbrugeren. Derfor tager de så længe som nødvendigt for udviklingen af ​​et nyt produkt, faktisk to år i gennemsnit. En periode, hvor et team af højtuddannede specialister utrætteligt slår alle aspekter af et nyt produkt. 

Cannas grundlæggere var utilfredse med det eksisterende og meget begrænsede udvalg af gødninger tilbage i tiden. Så udviklede de et næringsstof, der hurtigt blev en succes, og som en butiks indehaver opdagede, at kvaliteten af ​​afgrøder dyrket på mineraluld. Der blev tilbudt ham, blev dramatisk forbedret på denne måde. Dette første til at Cannas ”førstefødte” tvillinger, nemlig cannaa Vega og produktet Flores nu også kan fås som hydro og coco blandt andet. 


Canna er en innovation virksomhed som forstår sig på planter og dens behov. Søger du plante gødning af yderst god kvalitet til fornuftige priser så er canna absolut vejen frem. Canna er et pålideligt og loyalt produkt som virker, derfor er canna med 98,99% at finde på alle gro shops hylder verdenen over. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *