Cool-Tube-Refelctor

Bliver dit gro rum for varmt – Cool-Tube-Refelctor er løsningen

Nu har jeg efterhånden groet med flere forskellige lamper, både med LED og HPS-lamper.  Jeg har flere gange med HPS haft temperatur problemer og har ikke vidst hvordan jeg skulle løse det nemt, indtil jeg faldt over denne fantastiske og unikke opfindelse af Cool-Tube-Refelctor . 

Det fede ved denne type er at man får ned kølet lyset, og det resultere i at jeg kan holde temperaturen nede og få et bedre inde klima i mit grow, hvilket er yderst nødvendigt og alfa omega for at få formidable resultater. 

Cool-Tube-Refelctor er løsningen

Jeg groede med 4 Cool Tube Reflektorers, på 125 Ø og 600W pærer. Jeg førte et flexrør igennem alle fire lamper, samt med en motor som førte den varme luft ud af rummet, hvilket er super smart og vigtigt for mig at kunne have den fordel, ved brugen af Cool Tube Reflektor

Reflektoren har 95% i refleksionsevne, det er noget mine planterne elsker. Og har behov for at mine planter får det lys de allerhelst ønsker og har behov for. Vil man have flere lamper op, kan man i princippet. Smide så mange lamper op som man har plads og lyst til. Og kombinere alle lamperne sammen med et flexrør, dog anbefaler jeg at jo flere lamper. Desto større motor skal man naturligvis købe. Denne type reflektor er super smart og anvendelig for særligt dem som døjer med varme problemer. Og som ikke har mulighed for at ændre i ind og udsugningen. En anden fordel er også at denne lampe ikke fylder så meget som mange andre gro lamper. Herfra er mine varmeste anbefalinger.